Er zijn een hoop verschillende producten die je nodig hebt als je voor het eerst een baby krijgt. Dit zijn geen producten die je voor jezelf gekocht hebt en de kans is dan dus ook groot dat je er eigenlijk niet zoveel vanaf weet. Om ervoor te zorgen dat jij klaar bent voor de baby kun je hier lezen over wat je allemaal nodig hebt. Er zijn een hoop spullen die op de babykamer zullen moeten komen, zoals een wieg en een babyfoon. Ook zijn er verzorgings- en voedingsproducten die je moet gaan aanschaffen.

Verschillende soorten pampers

Wanneer het gaat om luiers zijn er een aantal verschillende soorten. De luiers zijn nog verder onder te verdelen, maar de vier hoofdsoorten zijn wegwerpluiers, wasbare luiers, luierbroekjes en zwemluiers. De namen van de luiers geven eigenlijk al weg voor hoe ze gebruikt moeten worden en voor welke situaties ze handig zijn. Het is goed om te weten dat alle soorten luiers in verschillende maten te verkrijgen zijn. Zo zijn er luiers voor baby’s die minder dan 2,5 kilo wegen, maar ook luiers voor baby’s die meer dan 11 kilo wegen. Ook kunnen de luiers verschillen in dikte. De ene luier kan meer ontlasting met zich meedragen dan de ander. Je kunt er ook voor kiezen om een Pampers maandbox te kopen. Op deze manier hoef jij niet telkens weer naar de winkel voor luiers, maar krijg je ze gewoon aan de deur afgeleverd. Wanneer je hier niet voor kiest, is het aan te raden om te wachten op een goede aanbieding. Door een grotere hoeveelheid luiers in de aanbieding te kopen kun je een hoop geld besparen.

Andere verzorgingsproducten voor je baby

Naast de luiers die de baby dagelijks zal gaan dragen zijn er ook nog een aantal andere producten die je eigenlijk niet kunt missen. Een baby is erg gevoelig en de huid ook. Daarom is het belangrijk dat je gebruikmaakt van babyolie en een speciale babyzeep. Verder is het aan te raden om te kijken voor babydoekjes aanbieding. Deze babydoekjes zijn ideaal voor het schoonmaken van je kind. Je kunt ze tijdens het eten gebruiken, maar ook na het spelen. Ook zijn er billendoekjes voor baby’s. Deze doekjes zorgen ervoor dat je baby goed schoon blijft en je kind niet zo snel ziek wordt. Let er ook op dat de pamper van de baby na de ontlasting niet te lang blijft zitten.

Geef een reactie