Care plus

Veel mensen vinden op vakantie gaan en reizen het fijnste dat er is. En er is ook zeker wat voor te zeggen. Je ziet eens wat anders, je eet ander eten en je drinkt ander drinken. Je komt in contact met mensen van andere culturen en daarbij kun je (meestal) ook nog eens flink genieten van de zon. Geen vuiltje aan de lucht, zou je zo zeggen. Toch kan juist dat laatste je vakantie flink verpesten. Als je van top tot teen verbrand bent door de zon, is het wat moeilijker om je vakantie nog leuk te vinden. Stop daarom voor je vertrekt de producten van Care plus in je koffer of backpack. Deze producten zijn uitermate geschikt voor vakantiegangers.
Care plus

Care plus is de perfecte reispartner

Alle producten van Care plus zijn dusdanig verpakt dat je ze gemakkelijk mee kunt nemen op vakantie. De klamboes zijn tot kleine pakketjes te vouwen en de producten tegen zonnebrand en andere ongemakken zijn ook verkrijgbaar in speciale reisformaten. Zo heb je altijd precies dat bij je wat je op reis nodig hebt.

Waaruit bestaan de producten van Care plus

Het gaat hier om een zeer goed uitgedacht concept. Want of je nu zonnebrandcrème, spul tegen teken, spul tegen muggen, goede wandelsokken of een geïmpregneerde klamboe hebt, je kunt het bij Care plus vinden. En, nog handiger, je bestelt alles heel gemakkelijk online. Je hebt immers al genoeg te regelen voor je op vakantie gaat. De producten zijn bij uitstek geschikt voor een verblijf in een ver buitenland. En dienen als aanvulling op bijvoorbeeld malariapillen gebruikt te worden. Natuurlijk kun je de zonnebrandcrème en de andere producten ook in Nederland gebruiken, de werking zal hier niet anders zijn dan daar.

Het leukste product van Care plus

Een artikel dat mij direct opviel toen ik de site eens goed aan het bekijken was, is het “pop-up-hoofdnet”. Nu ben ik geen heel ervaren reiziger, maar ik kan me goed voorstellen dat zo’n net heel fijn zit als je ergens in moerasgebied verblijft. Door er een hoed onder te dragen, zorg je ervoor dat de muggen ook uit de buurt van je oren blijven en dat je dus zelfs dat irritante gezoem niet (meer) hoort. In Nederland zou je dit net prima kunnen gebruiken als je imker bent.

Geef een reactie