Nokia smartphones

Voor iedereen, maar zeker ook voor studenten, is de keuze van smartphone en laptop erg belangrijk. Je wilt gedurende de studie immers een goedwerkende laptop die helpt bij het succesvol afronden van een studie. Verouderde modellen laptops of pc’s willen dikwijls vastlopen en dit kan het succesvol studeren belemmeren. Het is daarom belangrijk om bij de keuze van een laptop goed te oriënteren op de verschillende mogelijkheden die er zijn en welke van deze keuzes het beste bij jou past.  Onderstaand zal meer informatie gegeven worden over de verschillende mogelijkheden bij de keuze van een geschikte laptop voor jouw studie.

Coolblue

Coolblue is inmiddels bij vrijwel iedereen bekend, en dat binnen een paar jaar tijd. In een paar jaar tijd zijn zij tot één van de bekendste aanbieders van laptops, tablets, mobiele telefoons en overige computer onderdelen uitgegroeid. Nokia smartphones, Apple producten of LG-televisies, je kunt het allemaal vinden in één van de filialen van Coolblue of online. Het grote voordeel van Coolblue is de uitstekende serviceverlening. Zowel online als in de fysieke winkels helpen zij uitstekend bij de keuze van de geschikte laptop. Een aanrader dus voor iedereen die op zoek is naar een vertrouwelijke en servicegerichte aanbieder van laptops.

Mediamarkt

Iedereen kent net als Coolblue, ook de Mediamarkt en over het algemeen is iedereen ook wel eens in de winkel geweest. Alleen een kijkje nemen in deze gigantische winkel is al een beleving op zich. Het voordeel van deze elektronicagigant is het enorme assortiment aan allerlei laptops, computers en computer onderdelen. Daarbij kun je duizenden producten testen en er achter komen welke producten het beste bij jou passen. Andere aanbieders hebben over het algemeen een veel betere service dan de Mediamarkt. Daarentegen heeft de Mediamarkt regelmatig wel zeer scherp geprijsde laptops in de aanbieding.

Campusshop.nl

Deze derde, en perfecte optie voor studenten, is een voor velen onbekende aanbieder van laptops. De campusshop.nl is een aanbieder van allerlei elektronica. Via een handige tool op de website kun je aangeven welke opleiding je geniet, waarna hun voor jou de perfecte laptop uitzoeken. Een student wiskunde heeft bijvoorbeeld een laptop nodig met veel meer geheugen dan een student marketing, een factor waar de campusshop.nl rekening mee houdt. Daarnaast geeft de campusshop.nl korting op elke soort laptop, oplopend tot wel 30%. Zo is deze website in veel gevallen de goedkoopste website. Een laatste voordeel van deze website is de service, welke zij de “snelle studentenservice” noemen. Kortom een absolute aanrader voor studenten.

Geef een reactie