Dubbele wastafel

Een dubbele wastafel is ideaal als je met z’n tweeën woont en je allebei ’s ochtends in de badkamer moet zijn. Je kent het wel, jullie moeten allebei vroeg opstaan en vroeg de deur uit. Dan wil je graag dat de ander snel klaar is in de badkamer. Wanneer je een dubbele wastafel hebt, kunnen jullie allebei tegelijk in de badkamer je tanden poetsen, je haar doen, eventueel je make-up doen en ga zo maar door. Een dubbele wastafel in een badkamer biedt ontzettend veel voordelen. Vaak ziet er ook nog eens extra mooi uit. De dubbele wastafel is de oplossing voor wie klaar is met drukte en chaos in de ochtend.

Ruime keuze wastafels

In het assortiment vind je vele dubbele wastafels. De wastafels kunnen onderling erg van elkaar verschillen, waardoor er voor iedereen wel een wastafel naar zijn of haar wens bij zit. Je kunt kiezen tussen diverse kleuren, vormen en wastafels van verschillend materiaal. Wil je graag een zilverkleurige wastafel, een wastafel van hout of in een zwarte kleur met prachtige handvatten? De keuze is zeer ruim, wacht daarom niet te lang met het keuzeproces want het kan nog wel eens lastiger worden dan je denkt. Laat je verrassen door de prachtige designs en kijk daarbij vooral ook naar wat praktisch is. De afmetingen van de wastafels verschillen van elkaar, daarom is het belangrijk om eerst je badkamer goed op te meten voordat je een dubbele wastafel bestelt.
Dubbele wastafel

Zit de kraan bij de dubbele wastafel of niet?

Bij sommige wastafels kun je kiezen voor kraangaten, zodat er een kraan in gemonteerd kan worden. Je kan dan zelf een leuke en passende kraan uitkiezen. Wil je liever een kraan in de muur in je badkamer? Ook dat is prima mogelijk. Je kiest dan voor een inbouw wastafelkraan. Wil je graag meer advies over de dubbele wastafel en wastafel kranen? Neem dan een kijkje op de website bij de verschillende modellen.

Een overzichtelijke site is handig

Hier heb je direct een geheel overzicht en kun je aan de hand van de afbeeldingen beter en sneller de juiste keuze maken. Wil je graag meer advies over dubbele wastafels en vind je niet alle informatie op de website? Neem dan contact op met een van de medewerkers van de klantenservice. Zij kunnen je verder helpen als je vragen hebt of wanneer je twijfelt over je keuze. Na de bestelling wordt de dubbele wastafel bij je thuis bezorgd.

Geef een reactie