lekbakken

Nederlanders staan er wereldwijd om bekend dat we redelijk goed op de centjes letten (lees ‘gierig zijn’). Dat komt deels voort uit ons verleden als handelaars. In de Gouden Eeuw reisden we de wereld af op zoek naar goederen en deals. Tegenwoordig zijn we nog steeds op zoek naar een goede deal, alleen is ons zoekgebied veranderd. Gelukkig hoeven we niet meer met een schip de wilde wateren van de zee te trotseren. Nee, vandaag de dag kun je alles regelen vanuit het comfort van je huis. Heerlijk vind ik dat, al maakt het ons wel een beetje lui. Maar dat is niet het punt van mijn blog. Vandaag wil ik je een beetje op weg helpen. Onze voorvaderen hadden kaarten om hun weg te banen in de middle of nowhere. Wij hebben blogs en lijstjes die ons helpen het internet te navigeren. Daarom geef ik je vandaag twee voorbeelden van websites waar je ook eenvoudig jouw voordeel kan pakken. De focus ligt daarbij weliswaar op het bedrijfsleven. Dus run jij een bedrijf of moet je wel eens inkopen voor jouw werk doen? Ga er dan even goed voor zitten. Ik help je!

Groothandels voor elektronica

Misschien ben je er niet van bewust, maar grote bedrijven kopen hun elektra vaak niet bij een MediaMarkt of een CoolBlue. Juist als bedrijf ben je op zoek naar een deal. Zo betaal je het liefst alleen de inkoopprijs. Dus wil je weten waar die winkels hun voorraad vandaan halen en waar je als (groot) bedrijf ook gemakkelijk online alles kan bestellen wat je nodig hebt? Dan raad ik je Copaco aan. Van computeronderdelen tot aan hele stations: je kunt het allemaal bij deze groothandel vinden. Ik moet daarbij wel vermelden dat ze nog niet heel lang actief zijn online. Dus de kans bestaat dat je nog nooit van dit bedrijf hebt gehoord. Als je echt grote aantallen elektra nodig hebt, dan raad ik je zeker aan om minstens een blik te werpen in hun webshop.

Alles voor het logistieke proces

Naast elektra hebben veel bedrijven te maken met de logistieke sector. Misschien ben je daarin werkzaam, wellicht worden jouw goederen door zo’n partij vervoerd naar hun eindbestemming. Hoe je het ook wendt of keert, we krijgen allemaal wel eens te maken met het logistieke proces. Daarom zal het je ook niet verbazen dat er online diverse groothandels te vinden zijn voor de spullen die zij gebruiken. Moet je pallets kopen? Heb je specifieke lekbakken nodig om te garanderen dat je aan de milieueisen voldoet en een boete voorkomt? Dan ben je bij Logistiek Online aan het juiste adres. Daar bestel je eenvoudig alle spullen die je nodig hebt om ervoor te zorgen dat alles soepel en zorgeloos verloopt. 

Geef een reactie