Soms heb je geen idee waar je heen wilt op vakantie, of kan je juist niet kiezen tussen de landen waar je over twijfelt. Dat is allemaal mogelijk, maar de dagen vliegen voorbij. De tijd gaat tegenwoordig zo snel, dat het niet bij te houden is. Dus voor je het weet is jouw vakantie bijna en heb je nog geen vakantie geboekt. Gelukkig zijn er nog genoeg opties zodat jij nog lekker op vakantie kan gaan. Denk bijvoorbeeld aan meerdere stedentrips of juist aan een last minute vakantie. 

Toch nog op vakantie.

Het is eigenlijk wel erg lekker om op vakantie te gaan. Even je zinnen verzetten en lekker genieten. De zorgen van thuis en van werk even op de achtergrond en je hoofd helemaal leeg maken. Dat kan ontzettend fijn zijn. Zo kom je helemaal tot rust en kan je daarna weer met een frisse start aan de gang om het beste eruit te halen. Daar is in ieder geval een vakantie voor. Maar heb jij jouw vakantie dan al wel geboekt?

Nog te boeken.

Geen ramp, en vooral geen paniek. Er is altijd nog een manier om op vakantie te gaan. Daar zijn de last minute vakanties voor. Dit kan super handig zijn. Echter wanneer je met kinderen zit, is het wel verstandiger om eerder te boeken. Omdat hoe langer je wacht, hoe minder keus je uiteindelijk gaat hebben. Wil je meer keus, dan moet je toch echt iets eerder boeken. Maar ga je op vakantie met je relatie of met vrienden? Dan kan een last-minute minder kwaad. Een vakantie hoeft dan aan minder eisen te voldoen dan wanneer je met een klein kindje gaat.

Een last minute vakantie kan altijd een oplossing zijn, maar je moet wel goed bedenken wat jouw reisgezelschap is.

Even genieten.

Dan wanneer je de vakantie hebt geboekt, en het tijd is om te gaan. Dan is het tijd om ultiem te gaan genieten. Spoil yourself! Het is namelijk tijd om jezelf te verwennen en even helemaal tot rust te komen. Lekker te genieten van het land, de zon, wat drinken en vooral lekker eten. Het is vooral geen tijd om te denken aan werk, dat ligt nu thuis in Nederland en daar hoef je echt niet aan te denken. Tijd om aan jezelf te denken en voor jezelf te gaan.

Waar gaat jouw vakantie heen?

Geef een reactie