Polo shirt

Het zonnetje laat zich weer al meer zien. Het wordt dus weer eens tijd om onze garderobe na te gaan om te kijken of we nog genoeg hebben om de hitte te doorstaan. Vind je het nog wel mooi? Pas je het nog? Er zijn genoeg vragen om jezelf te stellen als je de kast even doorkijkt. Misschien moet je er wel weer op uit om eens wat nieuws te kopen, een nieuwe broek, een polo shirt, er is vast wel iets wat jij graag wilt hebben voor de zomer.

Iedereen heeft wel een aantal basics

Voor ieder seizoen zijn er wel wat basics die iedereen heeft. Voor de winter bijvoorbeeld een lekker dikke jas en een warme trui, voor de zomer een korte broek en een luchtig shirt. Of dat nu een shirt met een printje is of een polo shirt, dat maakt helemaal niets uit. Maar de basics kun je wel in alle kasten vinden. Dus als je zorgt dat je in ieder geval een aantal van die basics hebt voor de zomer, dan kun je daarnaast nog kijken of je iets anders wil hebben of misschien nog wel nodig hebt. Het is namelijk net zo belangrijk dat je het ook leuk vindt.
Polo shirt

Dus toch maar een nieuw polo shirt erbij

Het maakt toch ook niet uit of je al genoeg kleding hebt, als je het niet leuk vindt dan wordt het toch wel tijd voor iets nieuws? Je mag heus wel eens iets leuks voor jezelf kopen. Dus toch maar weer op naar de winkel om dat leuke polo shirt te kopen wat je eigenlijk niet nodig hebt, maar wel graag wilt hebben. Als je eens iets wilt mag dat gewoon toch, je gaat heus niet de hele winkel leegkopen. Maar af en toe eens iets leuks kopen is hartstikke normaal.

Lekker modebewust de zomer ingaan

Of je nu een hele nieuwe garderobe koopt, of gewoon een paar nieuwe kledingstukken. Het zijn allebei kleine veranderingen, en als je het goed samenvoegt met de kleding die je al hebt, dan ga je dus lekker modebewust de zomer in. Doe bijvoorbeeld die ene korte broek aan die je al had met dat nieuwe polo shirt, en daar heb je al weer een hele nieuwe outfit. Ook al is niet alles ervan nieuw. Het gaat er immers om hoe je iets draagt, niet wat je draagt. Als jij je er fijn in voelt en je vindt het er leuk uit zien, dan is het toch helemaal goed?

Geef een reactie