Kamado BBQ

Het zonnetje is er weer, de korte broek kan weer uit de kast, en je bent alvast boodschappen aan het doen voor het gezellige buiten dinertje later. Wat ga jij op de Kamado BBQ leggen? Er is vast wel een stukje vlees wat jij echt heel lekker vindt. En als je vegetarisch bent weet je vast ook wel wat lekkers om op de BBQ te doen. Je hoeft immers niet alleen vlees te bereiden. Er zijn zat andere lekkere dingen waar je uit kan kiezen.

Wat lekkere groenten

Je kunt natuurlijk ook gewoon groenten op de BBQ doen. Het is niet nodig om alleen maar vlees te bereiden. Misschien wil jij wel geen vlees, of iemand anders die je hebt uitgenodigd. Maar dat betekent nog niet dat diegene niet gewoon mee kan eten. Het gaat toch immers niet alleen om het eten, het gaat ook om de gezelligheid. Je kan ook makkelijk een groentespiesje op de Kamado BBQ leggen en dan heeft iedereen toch iets wat hij of zij lekker vindt? Wie weet vinden anderen het ook wel hartstikke lekker als ze het eenmaal geprobeerd hebben, want als je het niet probeert weet je het ook niet toch?
Kamado BBQ

Of natuurlijk vegetarisch vlees

Als vegetariƫr hoef je natuurlijk niet alleen maar groenten te eten. Er is dan ook nog genoegt keuze. Je kan bijvoorbeeld vegetarisch vlees op de Kamado BBQ leggen. Er zijn genoeg lekkere vleesvervangers. Ja, er zitten er ook een paar tussen die je niet helemaal lekker zult vinden, maar dat blijft zo. Je moet toch met alles eerst proeven en dan beoordelen. Misschien vinden de anderen het ook wel lekker? Je kan het toch proberen. Het zou zonde zijn als je vegetarische vrienden niet komen opdagen omdat er bij de barbecue vaak alleen vlees wordt gegeten. Dat hoeft dus niet zo te zijn.

Dus steek die Kamado BBQ lekker aan

Er zijn genoeg opties om uit te kiezen, vlees, groenten, vleesvervangers. Er is voor iedereen wel iets wat ze lekker zullen vinden, dus je hoeft niemand uit te sluiten. Steek die Kamado BBQ lekker aan en nodig je vrienden uit. Geniet samen lekker van het zonnetje en ga gezellig eten. Het gaat immers toch grotendeels om de sfeer zelf, en niet alleen het eten. Als iedereen iets meeneemt wat hij of zij lekker vindt, dan hebben jullie echt wel genoeg om van te genieten. Laat dat zonnetje maar komen.

Geef een reactie