taatsdeur scharnier

Als er thuis verbouwd moet worden kun je 2 dingen doen. Je kunt zelf lekker aan de slag en op je eigen tempo alles regelen. Maar als je zelf minder handig bent met dit soort klussen of er simpelweg geen tijd voor hebt, Dan kun je ook een bedrijf inhuren die dit voor jou komt doen. Bij deze blog kijken wij specifiek naar het gebruik van de taatsdeur scharnier. De taatsdeur scharnier is namelijk de nieuwe manier van het installeren van deuren als het aankomt op klussen.

Wat is een taatsdeur scharnier

Een taatsdeur scharnier is een scharnier die niet aan het uiteinde van de deur wordt gemonteerd, maar juist een stukje dichter bij het midden. Hierdoor gaat de deur niet open zoals normale deuren open gaan. Het gaat een beetje tegen onze naturen in maar het werkt uitstekend. De deur wordt iets meer gekiept tijdens het opendoen. Het klinkt allemaal erg raar en onverstandig, maar een taatsdeur scharnier zorgt er voor dat er minder verankering in de muur zit, maar in plaats daarvan op de grond. Dit zorgt voor een andere manier van het openen van de deur, maar het werkt net zo goed.

De taatsdeur scharnier monteren

Het is vrij eenvoudig om een deur met een taatsdeur scharnier te monteren. Het is net zo simpel als een normale deur. Er wordt een plaatje verankert in het plafond, en eentje in de grond. Daartussenin wordt de deur geplaats en klaar is Kees. Je kan dit op elke plek waar je een deur nodig hebt binnen je huis plaatsen. Je kan het als slaapkamer deur gebruiken door er een in de deurpost van je slaapkamer te plaatsen. Maar je kan ook bijvoorbeeld een mooie deur met taatsdeur scharnieren plaatsen als deur voor je douchecabine, of natuurlijk je badkamer. Het kan bij de keuken geïnstalleerd worden, in de gang in de woonkamer noem maar op, geen plek gaat te ver. Een mooie glazen deur bijvoorbeeld met taatsdeur scharnieren kan er erg mooi uit zien en het is daarom ook erg aan te raden! Ga onmiddellijk naar de lokale bouwmarkt die het dichtst bij jou om de hoek te vinden is, en vraag naar taatsdeur scharnieren als je ze zelf nog even wilt aanschouwen.

Geef een reactie