hotel maastricht

Zuid Limburg. In mijn beleving is er geen mooiere provincie. Vooral het uiterste puntje van deze provincie is natuurlijk prachtig. Het idyllische heuvellandschap met de witte vakwerkhuizen gaat nooit vervelen. Als fanatieke wandelaar weet ik ook dat er zoveel wandelroutes zijn uitgezet, dat je ze nooit allemaal kan lopen. Ik wil daar dus vaak heen, het liefst tegen een heel voordelige prijs. Want als ik niet veel hoef te betalen, betekent dat simpelweg dat ik vaker kan gaan. En hoe vaker ik in Limburg ben, hoe liever mij dat is. Hoewel ik graag wandel, ben ik ’s avonds graag in de stad. In Limburg is er dan natuurlijk maar één stad waar je moet zijn en dat is Maastricht. Een hotel Maastricht is voor een uitstapje naar het Heuvellandschap ideaal. Niet alleen heb je de geneugten van de stad op de drempel, maar de natuur is niet ver weg. Een hotel Maastricht is bovendien makkelijk en snel geregeld.

Hotel Maastricht: keuze genoeg

In Maastricht heb je een ruime keuze aan hotels in alle prijsklassen. Nu houd ik het dus graag voordelig, maar als je een beetje zoekt, kun je toch leuke kamers krijgen tegen een mooi prijsje. Het scheelt ook wel of je in het centrum wilt logeren of net daarbuiten. De rand van de stad is ook nog een optie.  Je vindt snel een hotel Maastricht naar je smaak en dan is het een kwestie van boeken en gaan. Eenmaal in Maastricht wordt je waarschijnlijk meteen getroffen door de gezellige en bourgondische sfeer. Overal zijn er terrasjes waar je neer kan strijken en natuurlijk heeft deze stad een zeer uitgebreid winkelaanbod. In Maastricht is vervelen geen optie. En ben je de stad even zat? Geen probleem. Pak een bus en rijdt het Heuvellandschap in.

Wandelen en slapen

Vlakbij Maastricht liggen de wandelcentra van Zuid Limburg Slenaken,  Epen en Mechelen. Hier waan je je in een paradijs met liefelijke beekjes, glooiende heuvels en een eindeloze keuze een slingerende wandelpaadjes die je op de mooiste plekjes brengen. Net als in Maastricht tref je hier ook veel terrasjes en restaurants aan. In deze provincie weten ze tenslotte wat gastvrijheid is. En als je daarna uitgewandeld en voldaan weer in Maastricht terugkeert, slaap je heerlijk in je fijne kamer in je hotel Maastricht. Jouw voordelig weekendje uit wordt zo een groot succes. Dus waar wacht je nog op: boek dat hotel Maastricht!

Geef een reactie