secrid wallet

Tegenwoordig wordt alles steeds meer digitaal. Sterker nog, tegenwoordig lopen mensen steeds vaker zonder briefgeld of munten in hun portemonnee, puur en alleen omdat het betalen met een pinpas steeds gemakkelijker wordt. Zo kun je nu vrijwel overal in Nederland met je pinpas betalen. Zelfs op een markt of een terras. Vrijwel alles is te betalen met dat dure stukje plastic in je portemonnee. Je hoeft ook vaak niet eens je pincode in te toetsen, omdat contactloos ook altijd nog kan. Kortom, de ontwikkelingen van de het betalen met de pin, zorgt ook voor ontwikkelingen op het gebied van portemonnees. Koop daarom nu een secrid wallet!

De secrid wallet is hip

De secrid wallet, in tegenstelling tot de traditionele portemonnee, is een stuk kleiner en compacter. Een normale portemonnee heeft vaak een aantal functies en vakjes. Allereerst heb je het vak achterin voor het briefgeld. De lange flap waar je dat in kan bewaren. Bij sommige portemonnees zijn het er zelfs twee. Hier kun je goed je briefgeld in bewaren. Zodra je briefgeld begint uit te geven, krijg je meestal ook wat munten terug. Daarmee komen wij bij het tweede belangrijke deel van een normale portemonnee. Het vakje voor de muntjes. Vaak word deze afgesloten door een knoopje die je dicht kan klikken, of anders een rits om het vak mee af te sluiten. De munten zijn echter wel de dikmakers van de portemonnee, waardoor je met een uitstekend rechthoekig object in je broekzak loopt. En dan is er vervolgens nog het gedeelte waar de pasjes in bewaard kunnen worden. Pasjes zoals een pinpas, zorgpas, of rijbewijs hebben gelukkig allemaal dezelfde grootte. Hierdoor zijn de gleufjes om ze in te bewaren van de zelfde grootte. Maar een secrid wallet is eigenlijk de verbetering van de portemonnee.

Alleen maar pasjes op zak?

Met een secrid wallet hoef je geen brief of muntgeld bij de hand te hebben, want het past er toch niet in. secrid wallets zijn compacte passenhouders zodat jij altijd je nodige pasjes bij je hebt, maar geen portemonnee die in de weg zit. Als de geld industrie ontwikkeld doen de portemonnees dat natuurlijk ook, en daarom is er nu de secrid wallet. Haal je secrid wallet vandaag nog in huis!

Geef een reactie