We zitten met z'n allen thuis. We werken thuis, we geven onze kinderen thuisonderwijs en we sporten zelfs thuis. Als je hele leven zich in je huis afspeelt, met hier en daar een "uitje" naar de supermarkt, dan kun je er maar beter voor zorgen dat het er thuis gezellig uit ziet. Nu weet ik uit ervaring dat je nog zo je best kunt doen om het thuis gezellig te maken, maar na het ontbijt ziet de keuken er al weer uit alsof er een bom is ontploft. En dan moet de dag dus nog beginnen. Ik heb dé oplossing gevonden: gecoat tafellinnen. Gecoat tafellinnen is eigenlijk bedoeld voor buiten, maar je kunt het net zo goed binnen gebruiken.

Voordelen van gecoat tafellinnen

De voordelen van gecoat tafellinnen zijn enorm. Heb  je, net als ik, een kind dat niet stil kan zitten en dat er een traditie van heeft gemaakt om in ieder geval één beker drinken per dag over de tafel te stoten? Dan weet je al snel waarom ik heb gekozen voor gecoat tafellinnen in plaats van mijn gewone tafelkleed. Het gecoate tafellinnen is afneembaar met een doekje en het vocht trekt er niet (snel) in. Gaat er een keer een beker chocolademelk om? Jammer. Maar niet (meer) onoverkomelijk. Met een gezin als het mijne zijn vlekken niet helemaal te voorkomen, maar gelukkig kun je dit tafellinnen ook gewoon in de wasmachine wassen. Het is ook zó weer droog. Ideaal dus!

Nu al uitkijken naar de zomer?

Dat doen we, denk ik, allemaal wel. We hopen dan natuurlijik dat we weer een barbecue kunnen organiseren voor de hele straat en dat we met z'n allen gezellig buiten kunnen gaan zitten. Het is dus slim om je daar alvast op voor te bereiden. Zo heb ik ook al gecoat tafellinnen besteld voor de grote én voor de kleine tuintafel. Helemaal leuk natuurlijk. Om de set compleet te maken heb ik voor mijn partner en mij een mooie regisseursstoel besteld in een bijpassende kleur. We kunnen hier vast heerlijk in gaan zitten deze zomer!

Nog een extra tip:

Als ik er te laat achter kom dat mijn gecoate tafellaken nog in de was zit, dan trek ik de gecoate placemats uit de kast. Deze placemats heb ik in hetzelfde patroon als het tafellaken en de regisseursstoel. Ik kan ze dus van de zomer ook gewoon weer buiten gebruiken als ik dat wil. Sterker nog: ik neem ze mee op vakantie. Ze nemen maar weinig ruimte in in de caravan.

Geef een reactie