vakantie Turkije

Is het al weer een tijdje geleden dat jij op vakantie bent geweest en wil je nu wel weer eens op vakantie, maar mag dit niet al te duur zijn? Dan is Turkije het perfecte vakantieland voor jou!

All inclusive formule

Als jij op vakantie gaat naar Turkije zal je zien dat de meeste hotels all inclusive hotels zijn. In eerste instantie lijken deze hotels duurder dan hotels in andere landen, maar dat is een vertekent beeld, want bij die andere hotels moet je zelf nog eten en drinken betalen, dat komt er dus allemaal nog bij. Het bedrag wat jij voor het hotel in Turkije moet betalen is het hotel plus eten plus drinken. Je bent dan dus helemaal klaar en hoeft daar geen geld meer aan uit te geven. Je weet dus voordat je uit Nederland vertrekt precies wat de kosten voor de vakantie zijn. Op deze manier op vakantie Turkije gaan, is dus veel voordeliger dan op vakantie gaan naar een hotel in een ander land.

Goedkoop winkelen

Niet alleen de hotels in Turkije zijn goedkoop. Ook als je gaat winkelen in Turkije zal je merken dat alles goedkoper is. Je kunt daar bijvoorbeeld een voetbaltenue voor een kind kopen vanaf 5 euro. Ook kan je allerlei merkkleding kopen voor prijzen waar wij in Nederland alleen maar van kunnen dromen. Naast de leuke kleding, kan je ook geweldige kleding voor volwassenen kopen. Niet alleen kleding is goedkoop, maar ook merktassen, etc. zijn veel goedkoper dan in Nederland. Als jij in een winkel bent, moet je nooit de prijs betalen die zij vragen, want dan betaal je echt veel te veel. Je moet echt onderhandelen, anders ben je een dief van jouw eigen portemonnee.

Winkels in en bij het hotel

Veel hotels liggen aan of nabij een winkelstraat. In deze winkelstraat vind je ontzettend veel winkeltjes waar je voordelig kunt winkelen. Hebben ze bij de ene winkel niet wat je zoekt, dan vind je het wel bij de volgende winkels. In veel winkels vindt je ook dezelfde spullen. Het lijkt vaak wel allemaal op elkaar. Als er een bazaar in de buurt van jouw hotel ligt, is het zeker de moeite waard om daar eens te gaan kijken. De prijzen in de bazaar zijn vaak nog lager dan de prijzen bij de winkels in de winkelstraat. Ook hier geldt dat je moet afdingen. Bij de luxere hotels hebben ze vaak ook winkels in het hotel. Dit gaat dan vaak om een juwelier of een winkel met tassen. Dit zijn vaak wat luxere producten die ze hier verkopen. Maar ook hier geldt weer dat je moet afdingen en dus nooit de vraagprijs moet betalen.

Als je op vakantie naar Turkije gaat, kan je dus veel voordeel behalen. Fijne vakantie!

Geef een reactie