In deze eerste maanden van het jaar zijn de dagen nog donker, nat en waaierig. We kunnen het ons nu misschien nog niet voorstellen maar het voorjaar komt er echt aan, gevolgd door een heerlijke zomer. Je merkt nu al wel dat de dagen langer worden. We kunnen niet wachten tot we de balkon- of tuindeuren weer lekker open kunnen zetten en naar buiten kunnen stappen om te genieten van het zonnetje. Je zult merken dat de zon al snel aan intensiteit zal toenemen. Het is dan fijn als je een goede parasol bij de hand hebt, om je te beschermen tegen een teveel aan ultraviolette straling. Bovendien worden de zomers steeds warmer, terwijl het aantal zonuren tijdens de zomermaanden in de laatste jaren is toegenomen. Een reden te meer om nu al te checken welke parasol het best past in jouw tuin of balkon.

Megastore of webshop

Tuinmeubelland heeft een uitgebreid assortiment parasols van goede kwaliteit. Natuurlijk kun je deze parasols komen bewonderen in één van de drie megastores in Dronten, Veghel of Zaandam. Daar kun je je meteen laten adviseren door een van de specialisten. Maar je kunt ook eenvoudig en snel online bestellen in de webshop. Tuinmeubelland staat garant voor een snelle levering op afspraak, zeer scherpe prijzen en gratis bezorging vanaf €50. Ook voor uw online bestelling kun je voor vragen of deskundig advies terecht bij de klantenservice. Behalve de traditionele parasols is er ook de zweefparasol. De staander van de zweefparasol is aan de zijkant bevestigd. Hierdoor blijft meer ruimte over rondom de parasol. Door de parasol te verstellen of te draaien blijft het mogelijk om ten allen tijden in de schaduw te blijven. Check ook eens de aanbiedingen van Tuinmeubelland. Daar vind je altijd goede kwaliteit merkparasols.

Parasolhoezen

Wil je de parasol beschermen tegen regen en wind? Dan is het verstandig om er een beschermhoes bij aan te schaffen. Dat voorkomt vuil en vlekken op je mooie nieuwe parasol en zo blijft deze langer mooi. De hoes is gemaakt van stevig polyester met een waterafstotende PVC binnencoating. Let bij de aanschaf van een parasolhoes op het soort parasol dat je hebt gekozen. Uiteraard zijn ook de parasolhoezen online te bestellen. Het is zelfs mogelijk om een afleverdatum te kiezen. Overigens heeft Tuinmeubelland beschermhoezen voor diverse doeleinden zoals voor loungesets, kussens of voor de barbecue. Tuinmeubelland is gespecialiseerd in alle soorten tuinmeubelen en -accessoires zoals onder andere tuinsets, tuinkussens, terrasverwarmers en buitenkeukens. Dat altijd tegen de allerscherpste prijs!

 

Geef een reactie